Translate

dijous, 18 de juliol del 2013

Caçadors de Somnis

El somiar es gratis. No es una cosa que sigui no més pròpia del homes. Els animals també somien, de vegades desperten sobresaltats, els gossos borden a la nit somnis de Llop ancestral, tot enyorant la seva llibertat, el córrer pel bosc sense lligams, cadenes ni morrió.
Avui he despertat al sofà tot trasbalsat, a la TV hi havia un programa de gent que canviava de pis. Quina angoixa, fer maletes, carregar trastos vells (gairebé tant de vells com nosaltres) i canviar de pis.
He pensat en els que busquen feina,ara a l'estranger, deixant enrrere les arrels, la família, tot buscant un somni, una vida digna, plenament humana...
Per aquests i d'altres somnis, vols de papallona, que no saben on aterrar, que no saben com continuarà el seu despertar, voldria un desitj de poder-lo mantenir al llarg del temps, de no perdre'l pel camí i de que malgrat les topades que tindran al llarg de la vida continuïn somiant en el primer somni , aquell interior i mes profund i que els permeti abans de cada despertar, tot enyorant la seva llibertat, córrer pel bosc sense lligams, cadenes ni morrió.

1 comentari:

  1. Y lo bien que lo pasamos los cazadores de sueños maestro..........Porque sabes, que en los sueños se consigue todo aquello que el vivir del día te ha negado.
    Un saludete maestro.

    ResponElimina