Translate

dissabte, 24 de novembre del 2012

Records fotografics.



 Avui, una amiga de fotografia m'ha dit que té por de fer fotos amb altres companys, que no en sap prou, que te una mica de vergonya de sortir plegats a fer fotos.
 Es per aquest motiu que he recuperat aquestes fotos de la meva primera exposició de foto digital de fa 2 anys. Certament si hagués de fer les fotos, les faria diferents, la fotografia es un art i els artistes sempre canviem els criteris i les formes de fer. Si et quedes estàtic ets mort.
Cal ser atrevit. fer el que saps fer sense tindre por i amb les critiques intentar millorar. Ja processava fotos als 18 anys, però la foto digital es un altre mon i tota la teoria i la practica es nova. Cal tornar a començar cada dia i aprendre de nou tot.
No obstant de voler millorar sempre ten un racó per una fotografia excepcional, de un dia en particular i aquesta es la portada de la meva primera exposició, un dia de La palma, a Lleida i per mi es irrepetible, per el temps que evoca, i per els colors de la mateixa. Encara m'agrades:

4 comentaris:

  1. Ese es el camino. El trabajo duro en las creencias que uno tiene y en querer hacer aquello que uno desea dejando a un lado los miedos y los complejos.
    No es fácil pero, si el único método.
    Un saludo

    ResponElimina
  2. Bueno Jaime, pues dile a tu amiga que si quiere nos cogemos de la mano y vamos juntos,porque yo estoy casi en las misma........
    Y en cuanto a tus fotos, debo decir que ya en aquel tiempo pintabas de un buen saber torear con la cámara.
    Y no temas Jaime, que días de Palma habrá y con tu maestría macerada buenas fotos aras,no como está,pero con ese tiempo de maceración,quizás sea mejor.
    Un cordial saludo.

    ResponElimina