Translate

dilluns, 26 de novembre del 2012

Diuen que l'Amor es gairebé per sempre


 Diem que l'Amor es per sempre.
La sensació es intensa, agradable, tal vegada entranya però hom la busca i desitja mantindre-la el màxim temps possible.
Es un bé  (com la salud) que tots desitgem i per expressar la nostra estima , ara el pengem com a cadenats als pons propers on passa el nostre Amor.
La passarel.la de universitat es un exemple.
No obstant cal recordar que no es un lligam, no hem de tenir lligada la persona que estimem, cal que sigui lliure, que sigui persona, el cadenat no es un bon exemple aquesta setmana, que em vist el dia de la violència masclista. No vulguem aferrar la companya, deixem-la viure la vida, les amistats,el seu treball. No la tanquem a casa, no li fiscalitzem els diners, no decidim per ella.
Talvegada tots dos junts puguem veure mes enllà de la passarel.la i vegem la vida junts com el riu que passa als nostres peus.

2 comentaris:

  1. Como bien dices,el amor, suele ser para siempre en ocasiones eterno he incluso hasta mas allá de la muerte,pero hay que reconocer que en los tiempos actuales, eso son casos excepcionales.
    Saludos.

    ResponElimina
  2. Bueno no se para cuanto tiempo esta planeado el amor. Si se que cada cual hace sus cabalas y que luego dependiendo de muchas, muchisimas cosas aquellas se cumplen o no.
    En Madrid hay lugares como este donde los candado son mayoría.
    Un abrazo

    ResponElimina