Translate

dilluns, 26 d’agost del 2013

Avistamiento OVNI



 Si penses com pot ser el veure un Ovni, sempre penses en llum redones, que fluctuïn a la nit, mes o menys redones i que tal vegada giren i desapareixen en la foscor.
Cal recrear l'ambient i somiar en les llums llunyanes que s'apropen amb velocitat. Moltes vegades el que ho veuen ho fan conduint amb el cotxe, on ja de per si la velocitat es un element intrínsec.
 Es per això que tornant l'altre dia vaig desitjar veure un Ovni, i de vegades el desitjos poden ser realitat, sobre tot si condueix un altre, que si es un mateix es mes difícil.
 Entornes els ulls i mires les llums que passen, objectes desconeguts que no saps que son , això es per definició un Ovni. Sobre tot no obris els ulls, no enfoquis , ja que la realitat mes propera pot destruir l'entorn favorable per la aparició dels Ovnis....

2 comentaris:

  1. Jaimeeeeeeeeeeeee ! No te se ocurra darle a los chupitos después de cenar, que luego pasan estas cosas........ Que no son ovnis,que es la buferaaaaaaa; que ya te lo he dicho;yo tantos años de sereno,y no he visto ninguno......
    Un saludete maestro.

    ResponElimina