Translate

dilluns, 29 de juliol del 2013

Comerç a Lleida.



Aquesta setmana han fet una nit de Comerç (rebaixes) a la Zona Alta de Lleida.
S'està parlant a mes de que es farà un grup de Outlets al Mercat de Lleida, i tot el Comerç està en contra de la proposta.
La veritat es que el comerç està en hores baixes, que es molt mes que rebaixes, els números no surten, i el que venen la roba amb la calor que fa estan ventant-se de fàstic. Els compradors no mes miren i passen l'estona , ja que tenen les butxaques buides i davant de tan des-encís fan badalls de fàstic enlluernadors.
L'ajuntament diu que com mes comerç millor (Son els que paguen impostos) i vol superfícies de venda per tot arreu.Com que no es ven res, algú o mes ben dit molt mes que alguns plegaran i cal buscar altres que es vulguin arriscar i perdin diners i ganes.
    La solució es fàcil, que la gent tingui diners per gastar, que no facin retallades, que baixin impostos, que baixi l'aigua i la llum , que Internet sigui gratis a Lleida i que paguin de una vegada els que es camuflen, els rics, les societats i s'ajudi d'una vegada a la classe mitjana i els mes pobres que son el sac dels cops d'aquestos polítics ineficaços.

1 comentari:

  1. Eso Jaime, que Internet sea gratis en Lleida y que tengamos dinero para poder gastar. Etc...Etc. Habrá que seguir soñando en este país.

    ResponElimina