Translate

divendres, 12 d’abril del 2013

Coktels de Primavera.




Com un coktel de primavera està el camp.
Els colors que es barregen i el vent els mou a la coctelera, així es fa un bon coktel. De vegades es mou ràpidament , d'altres lentament amb un petit toc i així l'aroma i el gust es l'adequat.
De la mateixa manera , l'us del temps en la fotografia (velocitat de l'obturador ), el desenfoc(obertura del diafragma), i el moviment de rotació lleu o rapit amb l'us de les eines de retoc selectiu , fan un coktel agradable als sentits.
Red Martini, Mojito, Caipirinya, de ben segur algun t'agrada.

4 comentaris:

  1. dades de la penultima foto per si t'interesa:
    Longitud focal 15mm, temps exp. 0.125(1/8) f/20 iso 125
    filtre degradat al hotitzó de 1 a 3 pasos+ polaritzador
    Procesat:
    superposicó 2 imatges una normal + hdr photoshop surrealista bajo contraste al 25-28%

    ResponElimina
  2. Excelentes fotos Jaime;yo llevo toda la semana sin pisar la calle;espero encontrar alguna a partir del lunes.....
    Un saludete.

    ResponElimina
  3. Jaume, déu ni do del colorido
    Molt maques ...

    ResponElimina