Translate

dijous, 24 d’abril del 2014

mots encreuats



Ahir dia de Sant Jordi, vaig assistir a un esmorzar literari. Aquí es troben editor, escriptors, lectors i com sempre la premsa i la política,
Flors i violes per tot hom . S'ha editat molt i molt bé. s'ha escrit mes que mai i millor. Els lectors poden llegir digital. La premsa es mes lliure i un nou diari a Lleida. I els polítics son el únic poder de l'estat.
Al sortir flors de paper maché , les floristeries parlant de la competència, els llibreters dient que el preu de les flors i els llibres s'assemblen cada vegada més . Els lectors mirant la flor més petita i el llibre de segona ma.
Venent cervesa en lloc de llibre i preguntant on regalen roses per aprofitar i no gastar i mirar quin diari regala un llibre decent .
Això si. Una trobada amb els vells i nostàlgics amics. Veure junts 5 creus de Sant Jordi totes elles en el camp de la cultura i preguntant si son els 5 creuats o els 5 crucificats.
Mals temps de l'iva cultural, pitjor per els lectors d'un sol dia i esperant tots un temps millor on la cultura sigui l'eix vertebrador d'aquesta societat esberlada per la crisi. Esperant també la implicació de tots en l'educació total dels nostres fills per un futur esperançador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada