Translate

dilluns, 30 d’abril del 2012

tot sol

Unica.
Tota dreta.
La mes alta, la mes bella.
Ho veig tot. Ho puc fer tot.


Es aixi com ens veiem?
Es això el que pensem?


Una pobra flor, la mes simple la que dura mes poc temps, ufana tan sols fins la propera pluja , la propera llum torrida del Sol.

Pot ser que les companyes, totes unides restaran fermes unes poques hores més. El vent del nord no trencará les seves tiges.

Però, la fragilitat es evident, al mateix temps que la bellessa que es palesa, com el roig cridaner de l'unica, la mes bella, tota dreda desafiant el Sol.

dimecres, 25 d’abril del 2012

sobreposat

Dia de la Faldeta a Fraga.

Va passan els dies i ens anem carregant de coses, idees, prejudicis, la gent ens ajuda a fircarnos-les, talvegada com a faldetes de colors, blanques, negres i vistosos colors.

L'important es l'interior, el gaudir de tot, poc a poc, de les petites coses que ens van passan.Apendre cada dia una nova cosa.

Imaginar que un objecte petit pot fer un soroll armonios.Tocar-lo, som petits pero podem cridar, i fer-nos sentir com a les castanyoles,.

Aixo fará que tot l'afegit que realment sigui bó ens destaqui devant la immensa banalitat del mon.----------------------------------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 23 d’abril del 2012

somni d' estiu.

textures
Textures, matissos , colors talvegada, olors, sons....Que busquem?
Tan sols som llum. veiem: Claror, Foscor, Colors que ens criden l'atenció . Tot son ones de la llum amb menys o mes longitud d'ona.
Toquem.Tou, Dur, també calid, fred, La nostra propia llum topa amb l'altra del nostre entorn i ens permet o no (la majoria de les vegades) traspasar la seva propia  identitat.
Musica, son xocs de ones, moltes vegades ritmes, cors que vateguen, ones del mar, altres sutracs, trons llunyans y vibracions internes dels nostres cosos de LLum,
Despres, el gust, la comparació de coses que ens han agradat o no . No es sols el menjar, parlem de tindre gust per la musica , la pintura, la poesia, es potser estimar, agradar.
I l'olfacte, pot ser el gran desconegut. Es pot ser l'intuició, De lluny ja sé si es bó o dolent , Se si algu ve , si algú hi ha estat, imagino com seria. Es parla de que algu té olfacte per els negocis, Si es l'intuició.
Doncs bé una sola petita esquerda en una pedrs, unes gotes d'aigua de pluja (inmaculada aigua) un brot de una petita planta imaginada ens fá avui somiar en un mon posible dindre de un altre mon